Premiere, nu sker det.
Husk at sætte kryds i kalenderen: lørdag d. 16/03-2019 kl. 18.
Det sker i klubhuset, Vissingvej 6, 8370 Hadsten.
Erik Jørgensen fra ”Mad er kunst”, kommer og laver spændende vildtretter.
Der vil være forret, hovedret og dessert, med lækkert tilbehør.
Fasan, Rådyr, Elg, Krondyr og Dådyr er noget af det der kommer på menuen. Af tilbehør kan der nævnes Vildt sauce med blå ost, figen sauce, ostecreme, forårssalat med friske bær, ost og nødder og der kan nævnes meget mere 🙂
Der vil være forskellige vine til maden, hvor der er mulighed for at bestille/købe nogle af de vine, som man godt kan lide. Er man ikke til vin vil der være øl og vand med i prisen
Det er for alle
Pris for mad og drikkevarer til maden kr. 350.
Tilmelding lige her: https://hadstenjagtforening.safeticket.dk/vildtogvin2019
Ser frem til en rigtig hyggelig aften.
MVH
Sten Thorsager: 21 70 97 60
&
Claus Kaa Bach: 20 59 78 30