Lørdag d. 29 februar kl:18.00 i klubhuset på Hadsten skydebane
Der vil være Fasan, Rådyr og Dådyr på menuen
Der er 3 forskellige slags hvid- og rødvine og 1 portvin, så der er lidt for enhver smag
Det koster 250 pr. deltager, med alt det I kan spise
Vin, vand og øl kan købes efter behov
Vin: 75kr pr. flaske.
Øl og vand: 10kr.
Portvin enten pr. glas eller flaske.
Menu
Hapser:
- Ristet hvidløgs crûstini m/ Røget Rådyr & løvstikkepesto
Forret:
- Vildt consommé m/ vagtelæg & urter hertil hjemmebagt brød
Hovedret:
- Fasanbryst i sous vide m/ kantareller og frisk estragon
- Helstegt Dådyr/ Rådyr, vildtsauce m/svampe
- Kartoffel cocotter
- Marineret kartoffelsalat m årstidens urter/ capers & Dijon
- Svampe m/hvidløg, soltørret tomater og parmaskinke
Dessert
- Creme Brulee m/ vanilje, lakrids & bær
Er der en vin, som I godt kan lide, kan de bestilles til en god pris i Kvickly Hadsten, dog kun i kasser a. 6 stk.
Billetter kan køber på: https://hadstenjagtforening.safeticket.dk/60214/Vildt_Vin_2010
Sidste tilmelding er mandag d.24 februar.
Vi ser frem til en rigtig hyggelig aften
MVH
Sten og Claus