Vildt og Vin 2020 i Hadsten og Omegns Jagtforening

Lørdag d. 29 februar  kl:18.00 i klubhuset på Hadsten skydebane

Der vil være Fasan, Rådyr og Dådyr på menuen

Der er 3 forskellige slags hvid- og rødvine og 1 portvin, så der er lidt for enhver smag

Det koster 250 pr. deltager, med alt det I kan spise

Vin, vand og øl kan købes efter behov

Vin: 75kr pr. flaske.

Øl og vand: 10kr.

Portvin enten pr. glas eller flaske.

Menu

Hapser:

  • Ristet hvidløgs crûstini m/ Røget Rådyr & løvstikkepesto

Forret:

  • Vildt consommé m/ vagtelæg & urter hertil hjemmebagt brød

Hovedret:

  • Fasanbryst i sous vide m/ kantareller og frisk estragon
  • Helstegt Dådyr/ Rådyr, vildtsauce m/svampe
  • Kartoffel cocotter
  • Marineret kartoffelsalat m årstidens urter/ capers & Dijon
  • Svampe m/hvidløg, soltørret tomater og parmaskinke

Dessert

  • Creme Brulee m/ vanilje, lakrids & bær

Er der en vin, som I godt kan lide, kan de bestilles til en god pris i Kvickly Hadsten, dog kun i kasser a. 6 stk.

Billetter kan køber på: https://hadstenjagtforening.safeticket.dk/60214/Vildt_Vin_2010

Sidste tilmelding er mandag d.24 februar.

Vildt og Vin

Vi ser frem til en rigtig hyggelig aften

MVH

Sten og Claus

Skriv en kommentar